Jedálničky – Poldenné menu 2

 

22.4.2014 – 25.4.2014

 

Streda (mužská / ženská)

Obed - Kuracie prsia s pečenou tekvicou

Zloženie: olivový olej, maslo, kuracie prsia, paradajky, cesnak, tekvica, chilli, soľ, korenie

Olovrant - Jablkové pyré

Zloženie: jablká, škorica

Večera - Hlivové ragú

Zloženie:smotana 12% (konzumná), paradajky, cesnak, cibuľa, zemiaky, hliva ustricová, soľ, korenie, bylinky

Energia muž / žena: 4345 kJ / 3673 kJ ,sacharidy muž / žena: 75 g / 66 g,tuky muž / žena: 44 g / 39 g,bielkoviny muž / žena: 96 g / 75 g

                                                                     

Štvrtok (mužská / ženská)

Obed - Bravčová panenka plnená slivkou

Zloženie: repkový olej, bravčová panenka, sušené slivky, šalát poľníček, paprika červená, soľ, korenie, horčica

Olovrant – Olivy s cottage syrom

Zloženie:cottage cheese, olivy

Večera - Čínske rezance s kuracím mäsom

Zloženie:olivový olej, kuracie prsia bez kosti, sójová omáčka, čínske rezance, paprika zeleninová, cibuľa, pór, mrkva, čili korenie, soľ, korenie, zázvor

Energia muž / žena: 4010 kJ / 3137 kJ ,sacharidy muž / žena: 60 g / 40 g,tuky muž / žena: 45 g / 34 g,bielkoviny muž / žena: 54 g / 39 g

                                              

Piatok (mužská / ženská)

Obed – Rybie filety v jogurtovej marináde

Zloženie: treska, biely jogurt, cibuľa, horčica, karí korenie, citrónová šťava, korenie, soľ, baby špenát, balzamikový ocot.

Olovrant – Feta s olivami a uhorkou

Zloženie: feta, olivy zelené marinované, olivy olej, uhorky

Večera – Bylinkovo – zemiakové placky s dresingom

Zloženie: zemiaky, cibuľa, pohánková múka, vajce, korenie, tymian, sweet chilli sauce, kyslá smotana, bazalka, pažítka

Energia muž / žena: 3700 kJ / 2933 kJ ,sacharidy muž / žena: 97 g / 74 g,tuky muž / žena: 32 g / 25 g,bielkoviny muž / žena: 67 g / 49 g

 

 

 

  

Informácia pre Vás:

Hodnota kJ je s toleranciou 10%.

Zmena jedálnička vyhradená.

Hotové jedlá, tepelne spracované, chladené.

Informácia pre alergikov: Výrobok môže obsahovať alergény: obilniny obsahujúce lepok, vajcia, ryby, arašidy,  sójové zrná, mlieko, orechy, zeler, horčica, sezamové semená, mäkkýše, oxid siričitý a siričitany, vlčí bob, kôrovce.

Skladovať od 0ºC do + 5ºC.

Čerstvú zeleninu odporúčame pred ohrevom vybrať.