Jedálničky – Poldenné menu 2

 

28.7.2014 – 1.8.2014

 

Pondelok (mužská / ženská)

Obed - Hovädzie mäsko s ryžou a grilovanou zeleninou

Zloženie: olivový olej, teľacie stehno, ryža, paradajky, cukina, cibuľa, šampiňóny

Olovrant - Ovocný šalát

Zloženie: hrozno, orechy vlašské

Večera – Cukina s tekvicou hokkaido s mozzarellou

Zloženie: Mozzarella Light, cukina, tekvica, cesnak, bazalka, olivový olej, cibuľka, kurkuma, mleté čierne korenie, petržlenová vňať

Energia muž / žena: 3886,91kJ / ,3014,03kJ ,sacharidy muž / žena: 80,86gr / 67,66gr,tuky muž / žena: 28,91gr / 21,99gr,bielkoviny muž / žena: 44,94gr / 36,85gr

                                                                                                        

Utorok (mužská / ženská)

Zloženie: Feta, olivový olej, uhorky, paradajky, paprika zeleninová

Obed - Morčací steak s petržlenovými zemiakmi

Zloženie: morčacie prsia bez kosti, olivový olej, anglická zelenina, petržlenová vňať, zemiaky

Olovrant - Strúhané jabĺčka s mrkvou

Zloženie: jablká, mrkva

Večera – Waldorfský šalát

Zloženie: Jablko, zeler, hlávkový šalát, jogurt biely, vlašské orechy, citrónová šťava, korenie, soľ

Energia muž / žena: 3515,80kJ / 2552,88kJ ,sacharidy muž / žena: 78,4gr / 56,35gr,tuky muž / žena: 19,09gr / 13,62gr,bielkoviny muž / žena: 56,23gr / 40,79gr

                                                                                             

Streda (mužská / ženská)

Obed - Marinovaný losos s miešanou zeleninou

Zloženie: olivový olej, losos, varené zemiaky, anglická zelenina, cesnak, horčica, chilli

Olovrant – Knäckebrot s baklažánovou nátierkou

Zloženie: baklažán, biely jogurt, knäckebrot, cesnak, zázvor, soľ, sojová omáčka

Večera – Restované fazuľky s quinoa a prosciuttom chipsami

Zloženie: quinoa, zelené fazuľky, cesnak, soľ, prosciutto, sézam, čierne korenie, olivový olej

Energia muž / žena: 4013,97kJ / 3035,19kJ ,sacharidy muž / žena: 120,31gr / 102,43gr,tuky muž / žena: 29,6gr / 33,5gr,bielkoviny muž / žena: 59,44gr / 50,81gr

                                                                                                        

Štvrtok (mužská / ženská)

Obed - Kuracie prsia so šalátom Coleslaw

Zloženie: kuracie prsia, biela hlávková kapusta, mrkva, cibuľa, biely jogurt, vinný ocot, citrónová šťava, soľ, mleté čierne korenie

Olovrant - Jablkové pyré

Zloženie: jablká, škorica

Večera - Pene s nivovou omáčkou

Zloženie: jogurt biely, olivový olej, niva, cestoviny, pažítka, orechy vlašské

Energia muž / žena: 3523,75kJ / 2550,50kJ ,sacharidy muž / žena: 98,09gr / 71,01gr,tuky muž / žena: 20,95gr / 16,69gr,bielkoviny muž / žena: 71,92gr / 50,85gr

           

                                                                                             

Piatok (mužská / ženská)

Obed – Roláda z morčacích pŕs a hráškovým pyré

Zloženie: zelené olivy, oliv. Olej, morčacie prsia, citróny, paprika, hrášok, cesnak.

Olovrant - Hrozno s orechmi

Zloženie: hrozno, orechy lieskové

Večera – Šalát z červenej repy so syrom

Zloženie: eidam, cvikla, hrášok, kukurica, kyslá uhorka, olivový olej, balzamikový ocot

Energia muž / žena: 3626,96kJ / 3000,80kJ ,sacharidy muž / žena: 94,89gr / 67,37gr,tuky muž / žena: 30,8gr / 32,15gr,bielkoviny muž / žena: 40,39gr / 33,3gr

 

 

                                                                                   

Informácia pre Vás:

Hodnota kJ je s toleranciou 10%.

Zmena jedálnička vyhradená.

Hotové jedlá, tepelne spracované, chladené.

Informácia pre alergikov: Výrobok môže obsahovať alergény: obilniny obsahujúce lepok, vajcia, ryby, arašidy,  sójové zrná, mlieko, orechy, zeler, horčica, sezamové semená, mäkkýše, oxid siričitý a siričitany, vlčí bob, kôrovce.

Skladovať od 0ºC do + 5ºC.

Čerstvú zeleninu odporúčame pred ohrevom vybrať.